Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Laireiter Lejligheder - Wagrain Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 800 m
 • Piste: 800 m
 • Skibus: 30 m
 • Centrum: 500 m
 • Indkøb: 500 m
 • Skiudlejning: 750 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 850 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Laireiter Lejlighederne er fyldt med østrigsk charme. Her bor du i rummelige lejligheder 5 minutters gang fra Wagrain centrum og kun 30 meter fra skibusstoppestedet, som fører jeg til et stort skiområde, hvor der er rigtig gode muligheder for alle. Ældre lejligheder, billigt men rent og pænt.

2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Læs under under faciliteter.

Beliggenhed:

Lejlighederne ligger 500 meter fra Wagrain centrum, og 800 meter til Grafenberg-liften. Gratis skibus lige uden for døren.

Lejligheder:

Lejlighederne er af ældre stand, men er meget rene og pæne. De har badeværelse med toilet og bad, stort køkkenalrum, køkken med kogeplade, opvaskemaskine, ovn, fryser, kaffemaskine og nødvendig service. I køkkenet er der også en hyggelig spisekrog.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejlighed Type 1, til 2-5 personer: Ca. 46 m2 med 2 separate soverum med dobbeltsenge, i det ene værelse er der ydermere en ekstra opredning. Balkon.

Lejlighed Type 2, til 2-6 personer: Ca. 48 m2 med 2 separate soverum med dobbeltsenge. I stuen er der mulighed for to opredninger. Balkon.

Lejlighed Type 3, til 2-4 personer: Ca. 36 m2 med 1 separat soverum med dobbeltseng samt 2 opredninger på sovesofa i stuen.

Lejlighed Type A, til 2-3 personer: Ca. 42 m2 med 1 separat soverum med dobbeltseng samt  opredning på sovesofa i stuen. 

Lejlighed Type B, til 2-7 personer: Ca. 65 m2 med 2 separate soverum med dobbeltsenge, i det ene værelse er der ydermere en ekstra opredning. Der er også mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa i stuen.

Lejlighed Type C, til 2-5 personer: Ca. 58 m2 med 2 separate soverum med dobbeltsenge, i det ene værelse er der ydermere en ekstra opredning. Balkon.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes, dog skal karklude og viskestykker medbringes.

Faciliteter:
Sauna (gratis)
2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Adgangskort udleveres ved tjek in i lejligheden og kan benyttes dagligt.

Pension:
Opholdet er uden pension, men der er mulighed for levering af morgenbrød foran døren.

Øvrigt:
Skikælder med støvle tørrer.
Gratis parkering udenfor huset.
Alle lejligheder har internet adgang
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betaling foretages direkte ved indkvartering.

Skiområdet:
En skiferie til Wagrain er et oplagt valg for hele familier, venner eller gode kollegaer. Her er hele 350 km pister på alle niveauer, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende pisteområde - helt til St. Johann og Flachau. Der er desuden mange gode danske skiskoler, så børnene vil opleve Wagrain som et godt valg. Til de voksne er der også flere gode Afterski muligheder, her vil vi især anbefale Kuhstahl.

Se webcams, pistekort og mere info om Wagrain her.

Kør selv eller fly til Wagrain ?
Wagrain egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 10 km. fra motorvejen ind til Wagrain, hvilket foregår nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Kleinarl. Herfra kan I på ski komme til Flachauwinkel, Zauchensee og på ski retur, hvilket er et super skiområde. Dog finder langt de fleste det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Wagrain:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Wasserwelt badeland i Wagrain anbefales. Dette er inkluderet i prisen på alle indkvarteringssteder. I kan desuden også køre til det helt nye Therme Amade, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 15 min kørsel fra Wagrain i byen Altenmarkt.

Turistskat/Kurtaxe:
I Wagrain skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne Plesner

Godt indrettet,veludrustet og ikke nedslidt. Dørene knirkede ikke. Rent og pænt.

⭐⭐⭐⭐

Jacob

God. Bus til grafenberg og rote8. Sti ind til byen.

⭐⭐⭐⭐

Jacob Hansen

Lejligheden var som sådan fin, men der manglede lidt køkken redskaber til at kunne lave mad, men det gik. Godt med WIFI. En lidt gammeldags lejlighed

⭐⭐⭐⭐

Dorthe Hansen

Lejligheden var som sådan fin, men der manglede lidt køkken redskaber til at kunne lave mad, men det gik.

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet