Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Reiterbäck Lejligheder - Wagrain Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 400 m
 • Piste: 400 m
 • Skibus: 10 m
 • Centrum: 10 m
 • Indkøb: 20 m
 • Skiudlejning: 350 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 850 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 110 km
 • Langrend: 220 km
 • Off-piste: Ja

Reiterbäck-lejlighederne er en perfekt kombination af lyse, moderne og store lejligheder. Desuden har de en virkelig god beliggenhed lige i centrum af Wagrain. Som en ekstra bonus holder skibussen lige ude foran døren, hvor du nemt kan komme til hovedliften, Grafenberg, på få minutter. Herfra kommer du op til et helt fantastisk skiområde, hvor der er virkelig gode muligheder og udfordringer for enhver smag.

På toppen af Grafenberg finder du et dejligt lille børneområde. Her holder vores danske skiskole blandt andet til, og det er et rigtigt fint område for de mindste, hvor de trygt kan starte deres tid på ski. Så hvis du ønsker en skiferie i et stort skiområde med noget for enhver smag, så er Reiterbäck-lejlighederne en oplagt løsning for dig. Desuden får du lov til at bo i en dejlig lejlighed med god plads samt en central beliggenhed til både by og skiløb.

Glæd dig over en super beliggenhed

Reiterbäck-lejlighederne ligger i hjertet af Wagrain. Og med så central en placering er du i gåafstand til næsten alt. Blandt andet ligger Grafenberg-liften cirka 300 meter væk, hvorfor det er nemt at gå til. Samtidig er det også muligt at benytte skibussen, der kører lige fra din hoveddør.

Lejlighederne

Alle lejlighederne er nyrenoverede, og fremstår derfor pæne og gode. De indeholder alle to badeværelser samt et køkken kombineret med stue, hvor der er sofa og TV. Køkkenet er veludstyret og indeholder som udgangspunkt mikroovn, opvaskemaskine, fire kogeplader, køleskab, fryser, elkedel, kaffemaskine og brødrister. 

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

 

Top 1 lejlighed 

Denne lejlighed er velegnet til fire til syv personer. Du får cirka 72 m2 med to separate soverum. Det ene soverum er udstyret med en dobbeltseng, mens det andet soverum har en dobbeltseng samt en ekstra seng til en tredje person, hvis der er behov for det. Derudover er der mulighed for opredning til yderligere to personer på en sovesofa i stuen. Lejligheden har terrasse.

 

Top 2 lejlighed 

Denne type lejlighed er beregnet til seks til ni personer. Du får cirka 94 m2 med hele tre separate soverum. Det første soverum indeholder en dobbeltseng og det andet indeholder en dobbeltseng plus mulighed for opredning til én ekstra person. Det tredje soverum er udstyret med en dobbeltseng samt mulighed for opredning til to ekstra personer på en sovesofa. Lejligheden har ingen balkon eller terrasse.

 

Top 3 lejlighed 

Denne type lejlighed er beregnet til fire til seks personer. Du får cirka 72 m2 med tre separate soverum. To af soverummene indeholder en dobbeltseng hver, og det tredje soverum indeholder to enkeltsenge. Lejligheden er udstyret med balkon.

 

Top 4 lejlighed 

Denne type lejlighed er beregnet til fire til otte personer. Du får cirka 94 m2 med tre separate soverum. Alle tre soverum indeholder en dobbeltseng. To af værelserne har mulighed for en ekstra opredning til én person på en sovesofa eller en ekstra seng. Lejligheden har balkon.

 

Bemærk venligst, at det ikke er nødvendigt at medbringe sengelinned samt håndklæde. (Der skiftes ikke håndklæder i løbet af ugen)

Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Faciliteter

Som gæst i en af Reiterbäck-lejlighederne har du adgang til gratis trådløst internet. Du får også to timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain inkluderet i din pris. Adgangskortet til dette udleveres ved check in i lejligheden og kan benyttes dagligt.

Opholdet er uden pension, men der er både mulighed for levering af morgenbrød foran døren samt tilkøb af halvpension. Ønsker du at tilkøbe halvpension, skal dette betales direkte på indkvarteringsstedet. Bemærk venligst, at der ikke tages imod kreditkort, og derfor skal dette betales kontakt.

Øvrigt

Hvis du er på kør-selv-skiferie, kan du benytte dig af gratis parkering til maksimum to biler per lejlighed. Har du behov for yderligere parkeringspladser, kan dette tilkøbes til cirka 70 euro per uge. 

Du skal betale 50 euro i depositum ved nøgleafhentning. Du får dette beløb retur ved afrejse. Ønsker du at have hund med på ferien, så er dette tilladt mod et gebyr på 25 euro, der betales kontant ved ankomst. Du skal dog huske at bestille tilladelsen til at have hund med hjemmefra via OnlineSki.

Der er adgang til en skikælder en støvletørrer som gæst hos Reiterbäck.

Bemærk venligst, at der skal betales turistskat eller kurtaxe i Wagrain. Dette betales direkte på indkvarteringsstedet, og prisen er cirka 2,00 euro per dag per voksen. Dog er børn til og med 14 år gratis.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Stine Jespersen

Utrolig fin og lækker lejlighed.. Kan helt klart anbefales..

⭐⭐⭐⭐

Poul Jensen

Lejligheden var lækker... Dog med en mangle , nemlig en ovn.Internettet var dårlig...

⭐⭐⭐⭐⭐

Mark Lauritsen

Det var rigtig godt. Ny renoveret og luksus. Helt sikkert et sted jeg ville tage hen igen

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirsten Jakobsen

Superdejlig lejlighed. Alt var nyt og lækkert. Velfungerende og fuldt udstyret køkken. Fint kvarter og passende gåafstand til byen.

Sus rundt på det skønne skiområde

En skiferie til Wagrain er et oplagt valg, uanset om du rejser med hele familien, vennerne eller et par gode kollegaer. Her får du hele 350 kilometer pister på alle niveauer, så du virkelig kan slå dig løs. Samtidig kan du komme langt rundt i det store og sammenhængende pisteområde – faktisk helt til St. Johann og Flachau

Desuden findes der mange gode danske skiskoler i området, så børnene også kan få en fantastisk skiferie uanset niveau. Til de voksne er der rig mulighed for afterski. Har du brug for gode anbefalinger til steder, så kan du oplagt kontakte OnlineSki. Vi har nemlig selv besøgt alle vores destinationer, hvorfor vi har masser af personlig erfaring at dele ud af.

Se webcams fra Wagrain her.

Tag til Wagrain med bil eller fly

Det er oplagt at komme til Wagrain med både bil og fly. Foretrækker du selv at pakke bilen hjemmefra og tage på den traditionelle kør-selv-skiferie, så er det et godt valg. Det er nemlig nemt at køre til Wagrain. 

Vil du hellere hoppe på et fly, så er det også et hurtigt og godt valg. Du kan flyve til Salzburg lufthavn, hvorfor transfertiden til Wagrain er cirka 50 minutter. 

Besøg andre skiområder og prøv endnu flere pister

De fleste mener, at der er rigeligt med mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-området, der hænger sammen med både St. Johann og Flachau. Hvis du alligevel vil opleve andre løjper, så er der dog mulighed for dette.

Hos OnlineSki kan vi klart anbefale en tur til Kleinarl, der endda er inkluderet i dit liftkort. Herfra kan du på ski komme helt til Flachauwinkl og Zauchensee, hvilket er et fantastisk skiområde. 

Slap af i Wagrain helt uden ski under fødderne

Selv hvis du elsker at stå på ski, så kan du få brug for en dag, hvor du ikke suser rundt på pisterne. For selvom det er en sjov aktivitet, så kan det også være hårdt. I så fald kan vi klart anbefale dig at besøge badelandet Wasserwelt i Wagrain, hvor du har to timers adgang inkluderet i din billet. 

Det kan også anbefales at køre cirka et kvarter væk fra Wagrain til Altenmarkt, hvor du finder endnu en svømmehal. Therme Amade skiller sig dog ud ved, at du kan opleve et hav af muligheder for wellness, så du rigtig kan få slappet af i hele kroppen.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki