Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Reiterbäck Lejligheder - Wagrain Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 400 m
 • Piste: 400 m
 • Skibus: 10 m
 • Centrum: 10 m
 • Indkøb: 20 m
 • Skiudlejning: 350 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 850 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 110 km
 • Langrend: 220 km
 • Off-piste: Ja

Reiterbäck Lejligheder er en perfekt kombi af lyse, moderne og store lejligheder som der har en virkelig god beliggenhed i centrum af Wagrain. Skibussen holder som et plus lige ud for døren, hvor man nemt, på få minutter kommer til hovedliften, Grafenberg. Herfra kommer man op til et helt fantastisk skiområde, hvor der virkelig er muligheder og udfordringer til alle.

På toppen af Grafenberg finder i et fint børneområde, hvor vores danske skiskole holder til – dette er et rigtigt fint sted for de mindste, hvor de trygt kan starte. Så ønsker du en skiferie i et stort skiområde med noget for en hver smag, hvor du bor i en dejlig lejlighed med god plads og super central beliggenhed til både by og skiløb, så er Reiterbäck det helt rigtige valg.

2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Læs under under faciliteter.

Beliggenhed:
I hjertet af Wagrain centrum og i gåafstand til næsten alt. Grafenberg-liften ligger cirka 300 meter væk, hvor man nemt kan gå til, men det er også muligt at benytte skibussen, der kører holder lige ved døren. .

Lejligheder:
Alle lejligheder er nyrenoverede. De indeholder alle 2 badeværelser, køkken kombineret med stue der har sofa og tv. Køkkenet er veludstyret og indeholder som standard mikroovn, opvaskemaskine, 4 kogeplader, køleskab, fryser, elkedel, kaffemaskine og brødrister. OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Top 1 lejlighed 4 - 7 personer: Ca. 72 m2 med 2 separate soverum. Det ene soverum indeholder en dobbeltseng, det anden soverum en dobbeltseng samt en ekstra seng til den tredje person. Derudover er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Lejligheden har terrasse. 2 x bad/toilet.

Top 2 lejlighed 6 - 9 personer: Ca. 94 m2 med 3 separate soverum. Det første soverum indeholder en dobbeltseng, det andet indeholder en dobbeltseng plus mulighed for opredning til én ekstra person. Det tredje soverum indeholder en dobbeltseng samt mulighed for opredning til 2 ekstra personer på sovesofa i samme værelse. Lejligheden har ingen balkon eller terrasse. 2 x bad/wc.

Top 3 lejlighed 4 - 6 personer: Ca. 72 m2 med 3 separate soverum. 2 soverum indeholder en dobbeltseng hver og det tredje indeholder 2 enkeltsenge. Lejligheden har balkon. 2 x bad/toilet.

Top 4 lejlighed 4 - 8 personer: Ca. 94 m2 med 3 separate soverum. Alle 3 soverum indeholder en dobbeltseng. 2 af værelserne har ydermere ekstra opredning til én person på sovesofa eller i ekstra seng. Lejligheden har balkon. 2 x bad/toilet.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Gratis trådløst internet.
2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Adgangskort udleveres ved tjek in i lejligheden og kan benyttes dagligt.

Pension:
Opholdet er uden pension, men der er mulighed for levering af morgenbrød foran døren.


Øvrigt:
Gratis parkering til max 2 biler. Skal man bruge yderligere parkeringspladser er prisen Ca.70 euro pr uge. Man betaler 50 euro i pant ved nøgleafhentning, som man får retur ved afrejse. Det er tilladt at medbringe hund i lejligheden mod et gebyr på 25 euro der betales kontant dernede. Skikælder med støvletørrer.
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betaling foretages direkte ved indkvartering. (ca. 50 euro pr. hund for en uge)

Turistskat/Kurtaxe:
I Wagrain skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

OBS: Tilkøber man 1/2 pension skal det betales direkte på stedet og kan KUN betales kontant, de tager ikke kort.

Skiområdet:
En skiferie til Wagrain er et oplagt valg for hele familier, venner eller gode kollegaer. Her er hele 350 km pister på alle niveauer, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende pisteområde - helt til St. Johann og Flachau. Der er desuden mange gode danske skiskoler, så børnene vil opleve Wagrain som et godt valg. Til de voksne er der også flere gode Afterski muligheder, her vil vi især anbefale Kuhstahl.

Se webcams, pistekort og mere info om Wagrain her.

Kør selv eller fly til Wagrain ?
Wagrain egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 10 km. fra motorvejen ind til Wagrain, hvilket foregår nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Kleinarl. Herfra kan I på ski komme til Flachauwinkel, Zauchensee og på ski retur, hvilket er et super skiområde. Dog finder langt de fleste det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Wagrain:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Wasserwelt badeland i Wagrain anbefales. Dette er inkluderet i prisen på alle indkvarteringssteder. I kan desuden også køre til det helt nye Therme Amade, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 15 min kørsel fra Wagrain i byen Altenmarkt.

Turistskat/Kurtaxe:
I Wagrain skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Stine Jespersen

Utrolig fin og lækker lejlighed.. Kan helt klart anbefales..

⭐⭐⭐⭐

Poul Jensen

Lejligheden var lækker... Dog med en mangle , nemlig en ovn.Internettet var dårlig...

⭐⭐⭐⭐⭐

Mark Lauritsen

Det var rigtig godt. Ny renoveret og luksus. Helt sikkert et sted jeg ville tage hen igen

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirsten Jakobsen

Superdejlig lejlighed. Alt var nyt og lækkert. Velfungerende og fuldt udstyret køkken. Fint kvarter og passende gåafstand til byen.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki