Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Schlosserhaus Lejligheder - Wagrain Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 450 m
 • Piste: 450 m
 • Skibus: 10 m
 • Centrum: 150 m
 • Indkøb: 250 m
 • Skiudlejning: 450 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 850 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 110 km
 • Langrend: 220 km
 • Off-piste: Ja

Schlosserhaus er et hyggeligt, lille lejlighedshus med super fine og rummelige lejligheder i høj standard. At du bor et stenkast fra Wagrain centrum, har mulighed for at benytte sauna og skibussen holder lige ud for døren er blot et plus. Lejlighederne er et ideelt valg for én eller flere familier, der ønsker en skiferie i et stort og varieret skiområde, hvor man bor i skønne omgivelser og virkelig kan være sammen som familie.

2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Læs under under faciliteter.

Beliggenhed:
Lejligheder ligger kun 150 meter fra Wagrain centrum og ca. 450 meter til Grafenberg liften. Gratis skibus lige uden for døren.

Lejligheder:
Alle lejligheder blev istandsat i 2004. Vi har valgt at give lejlighederne 4 stjerner grundet den super beliggenhed samt at de er rigtig fint udstyret. De alle med eget badeværelse, køkken med kogeplade, opvaskemaskine, mikroovn, elkedel, kaffemaskine og nødvendigt service. I køkkenet er der også en hyggelig spisekrog.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejlighed til 2-5 personer: Ca. 46 m2 med 2 separate soverum med dobbeltsenge samt mulighed for en ekstra opredning på sovesofa i stuen. Køkken er med ovn og 4 kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine og nødvendigt service.

Lejlighed til 2-6 personer: Ca. 65 m2 med 2 separate soverum med dobbeltsenge samt mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa i stuen. Køkkenet er med ovn og 4 kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine og nødvendigt service.

Lejlighed til 2-8 personer: Ca. 78 m2 med 3 separate soverum med dobbeltsenge samt mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa i stuen. Køkkenet er med ovn og 4 kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine og nødvendigt service.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Sauna i kælderen (gratis)
2 timers adgang i badelandet Wasserwelt i Wagrain er inkluderet i prisen. Adgangskort udleveres ved tjek in i lejligheden og kan benyttes dagligt.

Pension:
Opholdet er uden pension, men der er mulighed for levering af morgenbrød foran døren.

Øvrigt:
Skikælder med støvle tørrer.
Gratis parkering udenfor huset.
Gratis WIFI.

Skiområdet:
En skiferie til Wagrain er et oplagt valg for hele familier, venner eller gode kollegaer. Her er hele 350 km pister på alle niveauer, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende pisteområde - helt til St. Johann og Flachau. Der er desuden mange gode danske skiskoler, så børnene vil opleve Wagrain som et godt valg. Til de voksne er der også flere gode Afterski muligheder, her vil vi især anbefale Kuhstahl.

Se webcams, pistekort og mere info om Wagrain her.

Kør selv eller fly til Wagrain ?
Wagrain egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wagrain er ca. 50 min. Der er kun 10 km. fra motorvejen ind til Wagrain, hvilket foregår nede i dalen på flad landevej.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde” der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Kleinarl. Herfra kan I på ski komme til Flachauwinkel, Zauchensee og på ski retur, hvilket er et super skiområde. Dog finder langt de fleste det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Wagrain:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Wasserwelt badeland i Wagrain anbefales. Dette er inkluderet i prisen på alle indkvarteringssteder. I kan desuden også køre til det helt nye Therme Amade, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 15 min kørsel fra Wagrain i byen Altenmarkt.

Turistskat/Kurtaxe:
I Wagrain skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Pia Kjær

Hyggelig og man føler sig hjemme fra første minut.

⭐⭐⭐⭐

Klaus Jensen

Pæn og ren

⭐⭐⭐⭐⭐

Malene Andersen

Hyggelig lejlighed. Rent og pænt. Perfekt beliggenhed.

⭐⭐⭐⭐⭐

Pia

Særdeles god, placeringen fåes ikke meget bedre og lejligheden var ren og rummelig og et ekstra plus var at vi fik skiftet håndklæder undervejs. Fin service og parkering lige ved døren

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki