Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Werfenweng skiferie

Pistefakta
11 km
15 km
1 km
1836 m (Top) 900 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
900 m
Højeste skiløb:
1836 m
Længste nedkørsel:
5 km
Total pistelængde:
27 km
Langrend:
28 km
Antal lifter:
9
Kabinelifte:
1
Stolelifte:
3
T-lifter:
5
Liftkap. pr. time:
10000

Skiferie i Werfenweng er oplagt for børnefamilier

Hold skiferie i Werfenweng i Østrig, og oplev de rolige og solrige omgivelser på pisterne. Området har alt, hvad du kunne ønske dig med pister i forskellige sværhedsgrader som blå, rød og sort samt en hyggelig by, hvor du kan nyde aftenerne med venner og familier. 

Werfenweng ligger tæt på det store og imponerende Ski Amadé-område, og derfor har du altså mange kilometers skiløb lige indenfor rækkevidde. Her finder du nemlig også kendte skidestinationer, som Wagrain og Zell am See. Så book din skiferie hos OnlineSki i dag, og kom afsted på en fantastisk skiferie med mulighed for mange gode minder. 

Werfenweng er et skiferie-paradis for børnefamilier

Werfenweng i Østrig er en lille perle, hvor alt ligger samlet på ét sted, og området er et oplagt valg til børnefamilien, hvor du trygt kan lade de små komme ud på egen hånd. Derudover er skirejser til Werfenweng også et oplagt rejsemål til nybegyndere. 

Byen er skønt beliggende i St. Johann, hvor du finder sjove skiløb og hyggelige muligheder for indkvartering. Området i Werfenweng er ikke stort, men det dækker samlet set over 27 kilometer pister, som hovedsageligt er blå og røde. Werfenweng ligger lige udenfor det store Ski Amadé-område i Østrig omkring Salzburg. Det betyder, at der kun er cirka 20 kilometer til St. Johann im Pongau samt de 350 kilometer pister, som området byder på.

I Werfenweng er der også adgang til en kælkebakke samt et skønt børneområde kaldet Sunny-Kids-Park. Kælkebakken vil være oplyst om aftenen, så der er mulighed for at få endnu flere sus i maven, selvom I har stillet skiene for dagen. I børneområdet er det også muligt at finde et begynderområde med transportbånd. 

Desuden har Werfenweng et par fede freeride-pister, hvor du kan køre i lækkert puddersne, hvis du elsker den form for skiløb. Det kan dog være en god ide at forhøre dig hos en lokal guide, inden du kaster dig ud i at køre offpiste.

Oplev skiløbet i Werfenweng

Skal familien på skiferie i Østrig, så er Werfenweng et oplagt valg. Her er der muligheder for skiløb til både store og små. Området er stadig ukendt for mange - men ikke desto mindre er det en lille perle for børnefamilier. Og mange af de store alpine landshold kommer endda til Werfenweng for at træne. 

Siden 1962 har der været skiløb i området, og i løbet af de sidste år er der sket en kæmpe udvikling i liftanlæggene, blevet tilføjet snekanoner samt udbygget en funpark. I dag er alle skiaktiviteter ligger samlet i et område og gør en dag på ski meget overskuelig for hele familien. 

I Werfenweng er der god mulighed for langrend, da der her er 28 kilometer spor til langrend i et flot naturskønt område. Her ligger yderligere også en funpark for dem der ønsker at stå på snowboard. Parken byder på 12 forskellige forhindringer og ligger ved Barbaraliften i Zaglau. 

Oplev alt hvad Werfenweng by kan tilbyde

Byen Werfenweng er utrolig hyggelig og indbyggerne er meget imødekommende, så du vil  bestemt føle dig velkommen i Werfenweng. Der bor fast cirka 900 indbyggere i byen, og derudover er der naturligvis en masse skiturister, som kigger forbi en gang imellem. 

I Werfenweng kan du finde en masse hyggelige caféer og spisesteder, hvor du kan nyde en dejlig middag eller opleve afterski. Her finder du god stemning alle aftener, og dermed er der den mest optimale atmosfære til at skabe mindeværdige stunder med familien.

I Werfenweng bliver du tilbudt et Samo-kort. Dette kort giver adgang til en lang række ekstra gratis aktiviteter, som blandt andet inkluderer:

 • Gratis skibus
 • Gratis adgang til langrendsløjperne
 • Gratis adgang til skøjtebane
 • Gratis hestevognstur (én gang under opholdet)
 • Gratis adgang til kælkebanen
 • Gratis kælkeleje til familier med små børn
 • Gratis leje af snesko
 • Gratis guidet vandretur med snesko
 • Gratis tur på lamaryg
 • 10 procent rabat på udflugtstur til Salzburg

Der er altså mange andre sjove aktiviteter i Werfenweng, hvis du har behov for en pause fra skiene. Og hvis du har børn med, så kan det også være en god afveksling, da flere dages skiløb muligvis kan være en smule hårdt for de mindste. En kælketur, en hestevognstur eller en runde på skøjtebanen er derfor oplagte aktiviteter for dig, der har børn med på ferien. 

Vi gør opmærksom på, at der i Werfenweng skal betales turistskat på 1,20 Euro pr. person over 14 år pr. dag. Dette betales og afregnes direkte med hotellet.

 

 

 

 

 

Thursday

15 °
6 °
06
12
18
24

13°
10°

Ost
10.4 t
5 m/s
0,6 mm

Dry and bright with plenty of sunshine, clouds will be rare.

Friday

14 °
7 °
06
12
18
24

12°
10°

Nordwest
9.2 t
10 m/s
0,7 mm

Dry and partly sunny throughout the day, with cloudy periods from time to time.

Saturday

13 °
6 °
06
12
18
24

11°

Suedost
7.8 t
10 m/s
1,9 mm

Fairly sunny with scattered clouds. Showers will be possible towards evening.

Sunday

12 °
5 °
06
12
18
24

10°

Ost
3.9 t
10 m/s
2,9 mm

Unsettled with showers, but also sunny spells from the morning on.

Monday

12 °
5 °
06
12
18
24

11°

Suedost
2.1 t
10 m/s
1,1 mm

Mostly cloudy with occasional sunny spells. Light rain will start in the afternoon.
© ZAMG

Populære hoteller i Werfenweng

Hotel Family Resort - Gut Wenghof, Werfenweng

Alt inklusiv
 • All inclusive
 • Swimmingpool
 • Børneklub
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • All inclusive
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki