Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Werfenweng, Østrig Østrig

Book dit hotel eller lejlighed i Werfenweng i dag

Vil du finde et billigt og hyggeligt hotel i Werfenweng i Østrig? I Werfenweng er du tæt på Ski Amadé-området samt mange kilometers pister. Med OnlineSki kan du finde gode overnatningssteder i byen, så hele familien kan komme afsted og nyde en skiferie sammen.  

I Werfenweng finder du skønne skiløb, hvor alle kan være med. Her er nemlig blå, røde og sorte pister, og dermed er der plads til, at både nybegyndere og erfarne skiløbere kan boltre sig i området. Her kan du udfordre dig selv og få en dejlig skiferie.

Find et hotel i Werfenweng, som matcher dine ønsker

Hos OnlineSki kan du finde hoteller med forskellige fordele. Ønsker du eksempelvis at bo tæt på liften? Vil du gerne kunne tilkøbe pension? Eller skal hotellet være børnevenligt? Vi kan hjælpe dig med at finde det ideelle overnatningssted, som kan opfylde dine ønsker og behov. 

Vi kan hjælpe dig med at finde billige hoteller, så du kan komme på skiferie uden at bruge en formue. Men selvom prisen er lav, når du booker skiferie hos OnlineSki, så betyder det ikke, at kvaliteten følger trop. Vi kan nemlig garantere, at du får en fantastisk skiferie i Werfenweng, når du rejser med os. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Skiferie i Werfenweng for børn

Skiferie i Werfenweng er et godt valg, hvis du skal rejse med børn. OnlineSkis udvalg af overnatningssteder i byen er generelt børnevenlige, og så ligger de typisk tæt på liften. Det kan være en fordel, så de yngste ikke skal gå alt for langt i de tunge skistøvler. I stedet kan de bruge deres energi på pisterne. 

Desuden er der en masse gode aktiviteter for både børn og voksne, så hele familien kan få gode oplevelser sammen. Tag på hestevognstur, løb en runde på skøjtebanen eller sus ned ad kælkebakken. I Werfenweng venter en masse sjove stunder.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki