Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Wilder Kaiser

Pistefakta
124 km
127 km
27 km
2188 m (Top) 650 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
650 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
12 km
Total pistelængde:
278 km
Langrend:
70 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
90
Kabinelifte:
15
Stolelifte:
37
tallerkenlifte:
38

Tag på skiferie til Wilder Kaiser, og oplev imponerende skiløb

I Wilder Kaiser i Østrig kan du opleve et stort skiområde med udfordringer for alle. Her er der mange kilometer blå og røde pister, men hvis du hører til gruppen af erfarne skiløbere, så er der også rig mulighed for at udforske sorte pister. 

Når du stiller skiene om aftenen, så er der også gode muligheder for afterski i området. Besøg de lokale restauranter og barer, og nyd et dejligt måltid eller en kold øl. Her er der hygge og afslapning i autentisk tyrolsk stemning. 

Oplev skønne skiløb under din skiferie i Wilder Kaiser

Wilder Kaiser er et stort skiområde i Østrig med mere end 270 kilometer sammenhængende pister. Her er der noget for skiløbere på alle niveauer, da du kan prøve kræfter med blå, røde og sorte pister. Området Wilder Kaiser er bygget op omkring fire små byer:

 • Going 
 • Söll
 • Ellmau
 • Scheffau

Byerne ligger som perler på en snor mellem bjergene og danner dermed rammen om et fantastisk og storslået skiområde, som de fleste skientusiaster vil elske.

Er du begynder, og vil du gerne blive dus med dine ski, inden du begiver dig ud på de længere pister? Så kan vi anbefale at tage til området mellem Going og Ellmau, hvor du finder adskillige lifter, som kan transportere dig op på nogle fine øvebakker, som ikke er for svære. 

Du kan også tage den store Alpenrose-gondol på på toppen, hvorfra du har adgang til hele Ski-Welt. Det er et imponerende syn, og derudover har du et hav af muligheder for resten af dagens skiløb. 

Er du klar til en udfordring? I Wilder Kaiser er der flere muligheder for offpiste og funparks, så du rigtig kan prøve dig selv af. Inden du bevæger dig ud i puddersneen, så kan det dog være en god ide at rådføre dig med en lokal guide først.

I Wilder Kaiser er der også rig mulighed for, at langrendsløbere kan komme ud på nogle længere ture. Langrendsruterne tager dog primært udgangspunkt fra byen Westendorf, men det er helt sikkert turen værd. 

I hele området er der cirka 70 hyggelige bjerghytter, hvor de kan lave pitstops i løbet af dagen og dumpe ind til noget frokost eller bare en øl, sodavand eller varm kakao. Skulle vejret byde ind til det, kan du også smide dig i en liggestol udenfor og bare nyde alpesolen varme dine kinderne. Findes der næsten noget bedre?

Se Wilder Kaiser i børnehøjde

Som sagt er Wilder Kaiser det største sammenhængende skiområde i hele Østrig. Her er noget for skiløbere på alle niveauer, og det gælder også de yngste familiemedlemmer. Der ligger nemlig op til flere børneområder jævnt fordelt i hele Wilder Kaiser-området. Hvis de yngste skal udfordres en smule mere, så er der, som sagt, også en hel del blå pister, hvor de kan afprøve deres evner på ski.  

Vil du eller dine børn gerne på skiskole, så findes der cirka 13 skiskoler i hele området. Her vil du altid opleve høj kvalitet af undervisningen samt instruktører, som er i stand til at undervise gæster på alle niveauer. 

Udforsk Wilder Kaiser by

Nabobyen Westendorf er værd at fremhæve. Westendorf er nemlig en sand perle og meget romantisk. Her er fine muligheder for lidt shopping, og så er der talrige af hyggelige restauranter. Byen emmer bare generelt af hygge og afslapning, og så vil du kunne mærke den ægte østrigske stemning med tyrolermusik på gaden og fadøl i hanerne. 

Mange steder i hele Wilder Kaiser er der mulighed for at komme på afterski og opleve hvordan ægte afterski i Østrig foregår med "Schlager hits" og dans på bordene. Et tip kunne være at aflægge et besøg i den lille træhytte "Bruchstall". Her er der garanti for at opleve den autentiske afterski med fuld blæs på.

Andre sjove aktiviteter i Wilder Kaiser

Udover skiløb byder Wilder Kaiser på andre aktiviteter, hvis du trænger til en pause fra skiene. Besøg eksempelvis de sjove kælkebakker, der i alt er 16 kilometer lange og fordelt på fem bakker. Derudover kan du tage på de smukkeste vandreture og nyde det smukke vinterlandskab omkring Wilder Kaiser. Naturen er imponerende og storslået, så denne tur må du ikke snyde dig selv for. 

Hvis du gerne vil have en smule mere fart over feltet, så kan du også sætte dig ved et af de store funparks i området og nyde synet af de vilde skiløbere, når de udfører de flotteste og vildeste hop på bakkerne.

 

 

 

 

 

Populære hoteller i Wilder Kaiser

Landhof Lejligheder, Wilder Kaiser

Ingen pension
 • Godt lejlighedshus
 • Lækker wellness og pool
 • Ski for hele familien
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki