Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Wilder Kaiser

Pistefakta
124 km
127 km
27 km
2188 m (Top) 650 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
650 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
12 km
Total pistelængde:
278 km
Langrend:
70 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
90
Kabinelifte:
15
Stolelifte:
37
tallerkenlifte:
38

Kæmpe stort skiområde med udfordringer for alle

Skiområdet

Wilder Kaiser er Østrigs største sammenhængende skiområde med hele 279 km sammenhængende pister. Området Wilder Kaiser er bygget op omkring 4 små byer Going, Söll, Ellmau og Scheffau. Byerne ligger som perler på en snor mellem bjergene og danner demed rammen om et fantastisk og storslået skiområde. Man har i hele området ca. 70 hyggelige bjerghytter, hvor man kan lave sine pitstops i løbet af dagen og dumpe ind til noget frokost eller bare en øl, sodavand eller varm kakao i løbet af dagen. Skulle vejret byde ind til det, kan man også smide sig i en liggestol udenfor de fleste hytter og bare nyde alpesolen brænde i kinderne.


Byen

Som primære by vil jeg fremhæve Westendorf. Westendorf er en sand perle og meget romatisk. Her er fine muligheder for lidt shopping og der er talrige hyggelige restauranter og byen emmer bare generelt af hygge og afslapning. I byen mærker du også den ægte østrigske stemning med tyrolermusik på gaden og fadøl i hanerne. Mange steder i hele Wilkder Kaiser er der mulighed for at komme på afterski og opleve hvordan ægte afterski i Østrig foregår med "Schlager hits" og dans på bordene. Et tip kunne være at aflægge et besøg i den lille træhytte " Bruchstall". Her er der garanti for at opleve den afterski med fuld blæs på.


Aktiviteter

Udover skiløb byder Wilder Kaiser på andre aktiviteter som fx. de flotte og mega sjove kælkebakker med i alt 16 kilometers længde, fordelt på 5 bakker. Derudover kan man tage på de smukkeste vandreture og nyde det smukke vinterlandskab omkring Wilder Kaiser, eller i kan sætte jer ved et af de store fun-parks som er i området og nyde når de vilde skiløbere udfører de flotteste hop på bakkerne.

Skiløbet

Som sagt er Wilder Kaiser det største sammenhængende skiområde i hele Østrig. Her er noget for skiløbere på alle niveauer. For de mindste ligger der op til flere børneområder jævnt fordelt i hele Wilder Kaiser. Er du begynder og lige skal blive dus med dine ski inden du begiver dig ud på de længere pister, kan vi anbefale at tage til området mellem Going og Ellmau hvor du finder adskillige lifter som er sat ned i tempo og som transporterer dig op på nogle fine øvebakker som ikke er for svære. Vil man gerne på skiskole, findes der også i hele området ca. 13 skiskoler. Her oplever man altid høj kvalitet af undervisningen og der er instruktører som er i stand til at undervise gæster på alle niveauer. I Wilder Kaiser er der flere muligheder for offpiste og fun-parks. Kunne i tænke jer at lave jeres egen individuelle skisafari kunne et tip være at tage den store Alpenrose gondol op på toppen og herfra har du adgang til hele Ski-Welt. Her er også rig mulighed for langrendsløbere at komme ud på nogle længere ture. Langrendsruterne tager dog primært udgangspunkt fra byen Westendorf.

Populære hoteller i Wilder Kaiser

Landhof Lejligheder, Wilder Kaiser

Ingen pension
  • Godt lejlighedshus
  • Lækker wellness og pool
  • Ski for hele familien
Prisen inkluderer:
  • Ophold
  • Liftkort
  • Skileje
  • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki