Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Landhof Lejligheder - Wilder Kaiser Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 800 m
 • Piste: 750 m
 • Skibus: 10 m
 • Centrum: 1500 m
 • Indkøb: 1000 m
 • Skiudlejning: 700 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Pool
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 650 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 12 km
 • Total pistelængde: 278 km
 • Langrend: 70 km
 • Off-piste: Ja

Hyggeligt og lyst lejlighedskompleks, som er beliggende i helt unikke og rolige omgivelser med ca. 750m til liften i Ellmau. Her finder du faciliteter for store som små - wellnessområde, som blandt andet byder på et flot, opvarmet poolområde, som via en svømmesluse kombinerer en udendørs og indendørs pool. På Landhof er der plads til hele familien og et ophold her vil helt sikkert stille alle i familien tilfredse. .

Beliggenhed:

Lejlighedshuset ligger naturskønt ca. 1 km fra centrum af bykernen i Ellmau. Der er 750m til liften, Hartkaiserbahn og 2500m til 4-stolliften til Astberg. Skibussen holder lige udenfor døren.

Lejligheder:
Flotte komfort lejligheder af høj standard. Alle lejlighederne er indrettet med køkken, som indeholder en hyggelig spisekrog, ofte også en stue, som er kombineret med køkkenet og med inventar som opvaskemaskine, kaffemaskine og hvad man ellers lige behøver i ferien. Indeholder også eget badeværelser og toilet, langt de fleste har også balkon.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder.

Lejlighed 2-4 pers: Ca. 50 m2 med 1 separat soverum med en dobbeltseng samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen.

Lejlighed 4-6 pers:
Ca. 60 m2 med 2 separate soverum. Begge soverum har hver en dobbeltseng samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes, er inkl. i prisen.

Faciliteter:
Flot poolområde som via en svømmesluse med vandtemperatur på ca. 35 grader. Derudover sauna, dampbad og infrarød kabine. Massage og solarium muligt mod betaling. For de aktive er der adgang til fitnessrum og internetområde.

Legerum og bordtennis.

Pension:

Opholdet er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Pris morgenmad for voksen er ca. 550 kr. pr person pr uge.
Pris morgenmad børn ( 3 år til og med 12 år ) ca. 300 kr. pr person pr uge.

Øvrigt:
Skikælder med støvlevarmer. Gratis parkering udenfor huset.
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betaling foretages direkte ved indkvartering.

Skiområdet:
Wilder Kaiser er Østrigs største sammenhængende skiområde med hele 279 km sammenhængende pister. Området Wilder Kaiser er bygget op omkring 4 små byer Going, Söll, Ellmau og Scheffau. Byerne ligger som perler på en snor mellem bjergene og danner demed rammen om et fantastisk og storslået skiområde.Se webcams, pistekort og mere info om Wilder Kaiser her.

 

Kør selv eller fly til Wilder Kaiser ?
Wilder Kaiser egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Wilder Kaiser er ca. 1 time og 15 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:Langt de fleste har mere end rigeligt med pistekilometer i Wilder Kaiser skiområdet, men hvis I vil have adgang til endnu flere, kan I tilkøbe liftkort til Allstar skiområdet, som har hele 1.000 km pister og dækker: Kitzbühl, Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Wilder Kaiser: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, er der flere gode svømmehaller med mange muligheder for wellness i byerne omkring Wilder Kaiser.

Turistskat/Kurtaxe:
I Wilder Kaiser skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Niels Olsen

Landhoff er et dejligt lejlighedshotel med gode og lyse værelser, venligt personale og en god udendørs opvarmet pool med badefaciliteter. Landhoff kan varmt anbefales.

⭐⭐⭐⭐

Tommy Jacob Tyson Remmer

Manglede måske en ovn men ellers meget tilfreds med lejligheden. Rigtig dejlig wellness område. Rigtig god ide med hotels morgenmads ordning med frisk brød og deres egen lille nyhedsbrev, inkl. Dagens vejr udsigt, som vi var især glad for.

 

⭐⭐⭐⭐

Maria

Hotellejligheden var fin. Der dog manglede dog en ovn - samt nogle køkkenting. Beliggenheden var også rigtig god. Sødt og meget serviceminded personale. Skønt med wellness området.

⭐⭐⭐⭐

Sanne

Særdeles flinke personale på Landhof. Særdeles rent og pænt. Rar atmosfære. Skibussen kunne godt have kørt lidt oftere. (Var i Landhof Lejlighederne i uge 9, 2014)

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet