Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Zell am See

Pistefakta
30 km
28 km
19 km
3029 m (Top) 757 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
757 m
Højeste skiløb:
3029 m
Total pistelængde:
77 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
28
Kabinelifte:
9
Stolelifte:
10
T-lifter:
9
Liftkap. pr. time:
52979

Hold skiferie i Zell am See

Hold skiferie i Zell am See, og oplev et snesikkert område, som er perfekt for familier med både små og større børn. Her befinder du dig tæt på gletscheren Kitzsteinhorn med skiløb i verdensklasse for alle niveauer. Så book din billige skiferie hos OnlineSki i dag, og kom afsted og nyd de lækre, præparerede pister.

Oplev pisterne i Zell am See

Zell am See er et snesikkert område, perfekt for familier med både små og større børn.

Byen Zell am See ligger ved søen Zell i det centrale Østrig. Som skisportsdestination er der tale om et sted med udfordringer for alle – og når den står på afterski om aftenen, kan du opleve en hyggelig stemning i centrum. Der indbydes virkelig til familieskiferie i den gode sne i Zell am See. 

Skisportsstedet er snesikkert, da det ligger tæt på Kitzsteinhorn. Kitzsteinhorn er en gletsjer, som er en del af de østrigske alper, og så er det et utroligt populært skiområde. Derudover ligger 70 procent af skisportsstedet over 1400 meters højde. Du kan altså være sikker på skiløb i særklasse, hvis du tager på skiferie til dette område. 

Er du en af de mere vovede skiløbere, kan du vælge at tage med liften Sonnenalmbahn, der fører til toppen af Schmittenhöhe. Her kan du for alvor udfordre dig selv under din ferie. Flere sorte pister fører dernæst til det samme sted nede i dalen, som med rette kaldes ”den sorte gryde” på grund af de omkringliggende stejle og udfordrende pister. 

Der er dog også skønne skiløb for nybegyndere eller mere forsigtige skiløbere, så hvis du er mere komfortabel på de blå pister, så kan du sagtens finde det i Zell am See. 

 

Skiområdet omkring Zell am See

Som skisportsdestination byder Zell am See på udfordringer for alle – og en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne. Zell am See er et fantastisk skiområde, hvor du med garanti vil få gode oplevelser. Du finder et godt system af lifter, som hurtigt kan få dig op til toppen. Liften, Schönleitenlift, forbinder eksempelvis Zell am See og Saalbach, så du også kan nyde alt hvad nabodestinationen har at byde på. 

Når du kommer fra Zell am See kan du enten tage liften ned til Viehhofen eller stå på ski af en markeret offpiste til Viehhofen. Derfra skal du med bus til Vorderglem, hvorefter du tager den nye Schönleitenlift op. Så er du hurtigt landet i Saalbach-området, hvor du kan udforske endnu flere pister.

Hvis du ønsker at udforske området på langrendsski en af dagene, så kan du også sagtens gøre det i Zell am See. Her er mange kilometers langrendspister, hvor du kan nyde de naturskønne og rolige omgivelser. 

Zell am See i børnehøjde

Zell am See er et oplagt valg, hvis du skal på skiferie med børn. Som nævnt er der skiløb for alle niveauer, og derfor kan de yngste stille og roligt blive fortrolig med skiene. Derudover er der mulighed for at komme på dansk skiskole, hvor både børn og voksne kan lære simple teknikker, så alle kan få mest muligt ud af ferien. 

Skiområdet er for børn i alle aldre. Du finder nemlig både brede blå pister, men hvis de større børn gerne vil udfordres, så kan de også sagtens det. Derudover er der også hyggelige caféer og restauranter i Zell am See by, hvor hele familien kan nyde et måltid efter en lang dag på ski. 

For børnefamilien er skicentret ”The Apple” desuden et godt udgangspunkt under hele skiferien – herfra kan du vælge at drage ud på pisterne sammen med børnene, eller lade dem udforske de forskellige nedfarter på egen hånd.

Besøg gletsjeren Kitzsteinhorn

Er du på skiferie i Zell am See, så skal du besøge gletsjeren Kitzsteinhorn. Her er der tale om en gletsjer, der kan byde på panoramaudsigt over bjergene i området. Her vil du altså få en oplevelse, som gør din skiferie i Zell am See til noget helt specielt. For at komme til gletsjeren, så skal du tage en bus til Kaprun, hvorefter du stiger op til mere end 3.000 meters højde med lift. Her finder du både restaurant og udkigsplatform. Kaprun er forbundet med Kitzsteinhorn-gletsjeren via lift, og dette er med til at gøre Kaprun til et endnu mere attraktivt sted at bo under din skiferie.

Skiløbet på gletsjeren er alsidigt, og du kan vælge mellem masser af blå og røde pister alt efter dit niveau. Der er dog kun tre sorte pister, men de giver stadig udfordringer til selv meget øvede skiløbere. Derudover er oplevelsen i sig selv nok til at tiltrække alle, der er interesserede i ski. 

Skiferie i Zell am See byder altså på skiløb for alle – både store og små, begyndere og øvede. Skiløbet er i høj klasse, og når dagen slutter på pisterne, så kan du få dig en rigtig god afterski-oplevelse i den hyggelige by. 

Oplev Zell am See by

Zell am See er en klassisk østrigsk alpeby med international atmosfære. Byen har et hav af muligheder for adspredelse efter dagens skiløb. De bilfrie stræder, der kendetegner bymidten, bugner af forretninger, supermarkeder, restauranter og hyggelige konditorier, hvor du kan bruge eftermiddage og aftener - eller de dage, hvor du trænger til en pause fra skiene. Derudover er der naturligvis også skønne muligheder for afterski i byen, hvor du kan nyde en kold øl efter en dag på de mange gode pister. 

Det østrigske køkken leverer desuden et solidt måltid mad, og byen giver dig mulighed for at vælge mellem små charmerende hyggeknejper og elegante bistroer. Zell am See rammer altså plet, hvad enten I er en familie, et kærestepar eller bare den sædvanlige gruppe af venner på den årlige skiferie. 

Læs mereMinimér

Thursday

14 °
7 °
06
12
18
24

12°
10°

Nordost
9.6 t
5 m/s
0,4 mm

Rather sunny weather during the day with clouds mainly in the morning and towards the evening

Friday

13 °
7 °
06
12
18
24

12°

Nordwest
9.6 t
10 m/s
1,5 mm

Fairly sunny with scattered clouds. Showers will be possible towards evening.

Saturday

12 °
6 °
06
12
18
24

11°

Ost
6.4 t
10 m/s
7,1 mm

Dry and fair in the early morning, then variable with frequent showers.

Sunday

11 °
5 °
06
12
18
24

10°

Nord
6.2 t
10 m/s
2,4 mm

Unsettled with showers, especially in the early morning and towards evening.

Monday

11 °
5 °
06
12
18
24

10°

Ost
2.1 t
10 m/s
2,3 mm

Mostly cloudy with occasional sunny spells. Light rain will start in the afternoon.
© ZAMG

Populære hoteller i Zell am See

Alpenparks Central, Zell am See

Ingen pension
 • Moderne og pæne lejligheder
 • God beliggenhed
 • Børnevenligt
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel Toni, Zell am See

Halvpension
 • 1/2 pension
 • Swimmingpool
 • Wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel der Schütthof, Zell am See

Halvpension
 • Tæt på pisten
 • Lækkert hotel
 • Wellness afdeling
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki