Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Zell am See

Pistefakta
30 km
28 km
19 km
3029 m (Top) 757 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
757 m
Højeste skiløb:
3029 m
Total pistelængde:
77 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
28
Kabinelifte:
9
Stolelifte:
10
T-lifter:
9
Liftkap. pr. time:
52979

Rigtig godt område med varierede pister og gletscher skiløb

Zell am See er et snesikkert område, perfekt for familier med både små og større børn.

Byen Zell am See ligger ved søen Zeller See i det centrale Østrig. Som skisportsdestination er der tale om et sted med udfordringer for alle – og en hyggelig stemning. Der indbydes virkelig til familieskiferie i den gode sne i Zell am See. Skisportsstedet er snesikkert, da man har gletscheren Kitzsteinhorn. Derudover ligger 70 % af skisportsstedet over 1400 meters højde. Man kan altså være sikker på skiløb i særklasse, hvis man tager på skiferie i Zell am See.

Er man en af de mere vovede skiløbere, kan man vælge at tage med liften Sonnenalmbahn, der fører til toppen af Schmittenhöhe. Her kan man man for alvor udfordre sig selv under skiferien. Flere sorte pister fører dernæst til det samme sted nede i dalen, som med rette kaldes ”den sorte gryde” på grund af de omkringliggende stejle pister.

I december 2019 åbnede den nye Schönleitenlift, som forbinder Zell am See og Saalbach.

Når man kommer fra Zell am See kan man enten tage liften ned (Zellamsee Xpress) til Viehhofen ELLER stå på ski af en markeret off piste til Viehhofen, dvs. ikke en præpareret piste. Derfra skal man med bus til Vorderglem (også ca. 5. min) hvor man tager den nye Schönleitenlift op.


For børnefamilien er skicentret ”The Apple” et godt udgangspunkt under hele skiferien – herfra kan man vælge at drage ud på pisterne sammen med børnene, eller lade dem udforske de forskellige nedfarter på egen hånd.

Beliggenhed

Zell am See ligger ved søen Zeller See i det centrale Østrig. Som skisportsdestination byder Zell am See på udfordringer for alle – og en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

Byen

Zell am See er en klassisk østrigsk alpeby med international atmosfære. Byen har et hav af muligheder for adspredelse efter dagens skiløb. De bilfrie stræder, der kendetegner bymidten, bugner af forretninger, supermarkeder, restauranter, hyggelige konditorier og naturligvis afterski-beværtninger. Det østrigske køkken leverer et solidt måltid mad. Byen giver dig mulighed for at vælge mellem små charmerende hyggeknejper og elegante bistroer. Zell am See rammer plet, hvad enten I er en familie, et kærestepar eller bare den sædvanlige loge af gutter fra Livsnydernes Klubben på den årlige skiferie.

Gletsjer

Er man på skiferie i Zell am See skal man på Kitz! Gletsjeren Kitzsteinhorn skal besøges, hvis man er skientutiast. Der er tale om en gletsjer, der kan byde på panoramaudsigt over bjergene i området. Du skal tage en bus til Kaprun, hvorefter du med lifter stiger op til 3.029 meters højde. Her finder du både restaurant og udkigsplatform. Gletsjeren er en oplevelse, som gør din skiferie i Zell am See til noget helt specielt. Fra vinteren 2020 er Kaprun forbundet med Kitzsteinhorn gletsjeren via en helt ny lift. Dette er med til at gøre Kaprun til et endnu mere attraktivt sted at bo på sin skiferie.

Skiløbet på gletsjeren er alsidigt – du kan vælge mellem masser af blå og røde pister, alt efter dit niveau. Der er dog kun tre sorte pister, men de giver stadig udfordringer til selv meget øvede skiløbere. Derudover er oplevelsen i sig selv nok til at tiltrække alle skiinteresserede. Skiferie i Zell am See byder på skiløb for alle – både store og små, begyndere og øvede. Skiløbet er i høj klasse; Når dagen slutter på pisterne, kan man få sig en rigtig god after ski oplevelse i en by med meget sjæl.

 

Vores ferierådgivere skriver:

Zell am See har altid været et af danskernes foretrukne rejsemål når det gælder skiferien. Det er der selvfølgelig en grund til, og når man først har været i Zell am See forstår man det godt. Skiområdet passer perfekt til de fleste og er især meget velegnet til børnefamilier. Skiområdet er forholdsvist stort, og hænger rigtig godt sammen det hele. Derudover har man også mulighed for at stå på ski i over 3000 meters højde på gletsjeren "Kitzsteinhorn". Der skal man dog selv lige køre 15-20 min i bil eller tage skibussen. Udover rigtig godt skiløb, er det også en flot og noget større by, i forhold til mange andre “ski-byer". Byen ligger lige ved den store sø, og alle vores indkvarterings steder ligger meget centralt i gåafstand til det meste.Så vi glæder os til at sende mange gæster afsted til Zell am See – Dette sted kan klart anbefales!

Wednesday

17 °
8 °
06
12
18
24

11°
16°
12°
11°

Sued
5.8 t
5 m/s
0 mm

The day starts sunny, but will be partly cloudy in the afternoon.

Thursday

13 °
7 °
06
12
18
24

12°

Nordwest
10.4 t
5 m/s
0 mm

Some clouds in the morning, lateron much sunshine and hardly any clouds

Friday

15 °
7 °
06
12
18
24

14°
10°

Suedost
9.3 t
10 m/s
0 mm

Some clouds in the morning, lateron much sunshine and hardly any clouds

Saturday

11 °
3 °
06
12
18
24

10°

Nordwest
1.5 t
10 m/s
7,6 mm

Fair in the morning, then increasingly cloudy. Rain will set in towards evening.

Sunday

9 °
3 °
06
12
18
24


Suedost
9.2 t
5 m/s
0 mm

Early morning clouds will clear soon. The rest of the day will be dry and bright with plenty of sunshine.
© ZAMG

Populære hoteller i Zell am See

Alpenparks Central, Zell am See

Ingen pension
 • Moderne og pæne lejligheder
 • God beliggenhed
 • Børnevenligt
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel Toni, Zell am See

Halvpension
 • 1/2 pension
 • Swimmingpool
 • Wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel der Schütthof, Zell am See

Halvpension
 • Tæt på pisten
 • Lækkert hotel
 • Wellness afdeling
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki