Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Zell am See

Pistefakta
56 km
63 km
16 km
3029 m (Top) 757 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
757 m
Højeste skiløb:
3029 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
135 km
Langrend:
170 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
55
Kabinelifte:
11
Stolelifte:
17
tallerkenlifte:
27
Liftkap. pr. time:
72000

Rigtig godt område med varierede pister og gletscher skiløb

Beliggenhed

Zell am See ligger ved søen Zeller See i det centrale Østrig. Som skisportsdestination byder Zell am See på udfordringer for alle – og en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

 

Zell am See er et snesikkert område, perfekt for familer med både små og større børn.

Byen Zell am See ligger ved søen Zeller See i det centrale Østrig. Som skisportsdestination er der tale om et sted med udfordringer for alle – og en hyggelig stemning. Der indbydes virkeligt til familieskiferie i den gode sne i Zell am See. Skisportsstedet er snesikkert, da man har gletscheren Kitzsteinhorn. Derudover ligger 70 % af skisportsstedet over 1400 meters højde. Man kan altså være sikker på skiløb i særklasse, hvis man tager på skiferie i Zell am See.

Er man en af de mere vovede skiløbere, kan man vælge at tage med liften Sonnenalmbahn, der fører til toppen af Schmittenhöhe. Her kan man man for alvor udfordre sig selv under skiferien. Flere sorte pister fører dernæst til det samme sted nede i dalen, som med rette kaldes ”den sorte gryde” på grund af de omkringliggende stejle pister,

For børnefamilien er skicentret ”The Apple” et godt udgangspunkt under hele skiferien – herfra kan man vælge at drage ud på pisterne sammen med børnene, eller lade dem udforske de forskellige nedfarter på egen hånd.


Gletscher

Er man på skiferie i Zell am See skal man på gletscherbesøg! Gletscheren Kitzsteinhorn skal besøges, hvis man er skientutiast. Der er tale om en gletcher, der kan byde på panoramaudsigt over bjergene i området. Du skal tage en bus til Kaprun, hvorefter du med lifter stiger op til 3.029 meters højde. Her finder du både restaurant og udkigsplatform. Gletscheren er en oplevelse, som gør din skiferie i Zell am See til noget helt specielt. Fra vinteren 2020 er Kaprun forbundet med Kitzsteinhorn gletscheren via en helt ny lift. Dette er med til at gøre Kaprun til et endnu mere attraktivt sted at bo på sin skiferie.

Skiløbet på gletcheren er bredt – du kan vælge mellem masser af blå og røde pister, alt efter dit niveau. Der er dog kun tre sorte pister, men de giver stadig udfordringer til selv meget øvede skiløbere. Derudover er oplevelsen i sig selv nok til at tiltrække alle skiinteresserede. Skiferie i Zell am See byder på skiløb for alle – både store og små, begyndere og øvede. Skiløbet er i høj klasse; Når dagen slutter på pisterne, kan man få sig en rigtig god after ski oplevelse i en by med meget sjæl.


Byen

Zell am See er en klassisk østrigsk alpeby med international atmosfære. Byen har et hav af muligheder for adspredelse efter dagens skiløb. De bilfrie stræder, der kendetegner bymidten, bugner af forretninger, supermarkeder, restauranter, hyggelige konditorier og naturligvis afterski-beværtninger. Det østrigske køkken leverer et solidt måltid mad. Byen giver dig mulighed for at vælge mellem små charmerende hyggeknejper og elegante bistroer. Zell am See rammer plet, hvad enten I er en familie, et kærestepar eller bare den sædvanlige loge af gutter fra Livsnydernes Klubben på den årlige skiferie.

 

Vores indkøber skrev:

Zell am See har altid været et af danskernes foretrukne rejsemål når det gælder skiferien. Det er der selvfølgelig en grund til, og når man først har været i Zell am See forstår man det godt. Skiområdet passer perfekt til de fleste og er især meget velegnet til børnefamilier. Skiområdet er forholdsvist stort, og hænger rigtig godt sammen det hele. Derudover har man også mulighed for at stå på ski i over 3000 meters højde på gletcheren "Kitzsteinhorn". Der skal man dog selv lige køre 15-20 min i bil eller tage skibussen. Udover rigtig godt skiløb, er det også en flot og noget større by, i forhold til mange andre “ski-byer". Byen ligger lige ved den store sø, og alle vores indkvarterings steder ligger meget centralt i gåafstand til det meste.Så vi glæder os til at sende mange gæster afsted til Zell am See – Dette sted kan klart anbefales!
⭐⭐⭐⭐⭐

Janni Bildt

Vi havde virkelig en god skiferie i Zell am See. Pisterne var virkelig gode og lifterne ligeså. Byen var super hyggelig at gå rundt i. En af dagene tog vi skibussen ud til gletsjeren, som virkelig var en god oplevelse. Kan klart anbefales at prøve.

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne

dejligt område med noget for alle niveauer.

⭐⭐⭐⭐

Camilla

Zell am see er et fint område med fine udfordringer. Området ligger ikke så højt og det gav lidt udfordringer med plusgrader. Men så har man muligheden for at tage bussen ud til Kitzsteinhorn som man har gratis adgang til på liftkortet. Det ligger super højt og her er sneen altid god.

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla

Dejligt overskueligt og at de unge mennesker selv kunne finde rundt.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Zell am See

Alpenparks Central, Zell am See

Ingen pension
 • Moderne og pæne lejligheder
 • God beliggenhed
 • Børnevenligt
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter

Hotel Toni, Zell am See

Halvpension
 • 1/2 pension
 • Swimmingpool
 • Wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter

Hotel der Schütthof, Zell am See

Halvpension
 • Tæt på pisten
 • Lækkert hotel
 • Wellness afdeling
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet