Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Alpenparks Central - Zell am See Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 250 m
 • Piste: 250 m
 • Skibus: 200 m
 • Centrum: 400 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: 250 m
Faciliteter
 • Bar
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 757 m
 • Højeste skiløb: 3029 m
 • Total pistelængde: 77 km
 • Langrend: 200 km
 • Off-piste: Ja

Alpenparks tilbyder en høj standard og virkelig fine lejligheder i højeste kvalitet. Beliggenheden må siges at være helt i top, for her bor du virkelig i Zell am See centrum, som det lille ’’central’’ i hotellets navn også antyder. Lejlighederne ligger samtidigt i gåafstand til liften, som tager dig op i et stort og sammenhængende område, hvor der er rigtig gode muligheder for alle på tværs af alder og niveau.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger i gåafstand til liften og tæt på Zell am See centrum.

Lejligheder:
Meget velindrettede, store og lyse lejligheder. Alle med opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine, brødrister, elkedel, kogeplader og ovn, samt rigeligt service. OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Classic 4-6 personer:
Ca. 60-70 m2, beliggende på 1. sal og med 2 separate soveværelser med en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer. Der er to badeværelser, et åbent køkkenalrum med en hyggelig spisekrog, stue med sofa og tv samt en terrasse/balkon.

Comfort 4-6 personer: Ca. 70-75 m2 med 2 separate soveværelser. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer. Der er to badeværelser, et åbent køkkenalrum med en hyggelig spisekrog, stue med sofa og tv samt en terrasse/balkon.

Dreams 4-8 personer: Ca. 76-92 m2 med 3 separate soveværelser. Alle 3 soveværelser har en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer. Der er to badeværelser, et åbent køkkenalrum, hyggelig spisekrog, stue med sofa og tv samt en terrasse/balkon.

Alpine Superior 4-6 personer: Ca. 65 - 75 m2 med 2 separate soveværelser med en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer. Der er to badeværelser, et åbent køkkenalrum med en hyggelig spisekrog, stue med sofa og tv samt en terrasse/balkon.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes. Dog skal karklude og viskestykker medbringes.

Faciliteter:
Gratis trådløst internet.
Sauna.

Pension:
Opholdet er uden pension.
Det er dog muligt at tilkøbe morgenmad. Og der findes ala carte restaurant i huset, hvor der kan købes aftensmad også.Øvrigt:
Man får gratis en parkeringsplads i garage pr. lejlighed.
Hund tilladt. Pris 15 euro pr dag.
Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betaling foretages direkte ved indkvartering.

Skiområdet:
Zell am See har et rigtigt godt navn som skisportsby i Danmark. Dette skyldes til dels den store bymidte med gode shoppingmuligheder, flot sø, hyggelig gågade og ikke at forglemme et super godt skiområde for alle. Der er i Zell am See 135 km sammenhængende pister og området er altid snesikkert, da Kaprun Gletscher er inkluderet i prisen på liftkortet. Det tager 15-20 min fra Zell am See til Kaprun med den gratis skibus.

Se webcams, pistekort og mere info om Zell am See her.

 

NYHED 2019/2020 - Stå til ski næsten til Saalbach.
Nabo-destinationen Saalbach, som forbindes med en ny lift som står klar til sæsonåbning i december måned i år. Når man kommer fra Zell am See kan man enten tage liften ned (Zellamsee Xpress) til Viehhofen ELLER stå på ski af en markeret off piste til Viehhofen, dvs. ikke en præpareret piste. Derfra skal man med bus til Vorderglem (også ca. 5. min) hvor man tager den nye Schönleitenlift op.

Kør selv eller fly til Zell am See ?
Zell am See egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Zell Am See er ca. 1 time.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du prøve et andet skiområde sidst på ugen kan Maria Alm eller Saalbach anbefales. Begge steder ligger inden for 20 min. kørsel fra Zell am See.
(Liftkort til Maria Alm eller Saalbach skiområderne er IKKE inkluderet i prisen)

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Zell am See:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, er en strøgtur i Zell am See eller en udflugt til Salzburg også et besøg værd. Der er også mulighed for at besøge svømmehallen i Zell am See. Er du mere til wellness og forkælelse, så kan du med fordel besøge Tauern Therme i Kaprun (5-10 min. kørsel). Her finder I massere af wellness, massage og et lækkert badeland for alle.

Turistskat/Kurtaxe:
I Zell am See skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐

Gertrud Andersen

Meget lækker og velindrettet! Lidt for lunt på soveværelserne hvis vinduet var lukket! Stod det åbent var der en del støj fra gaden!

⭐⭐⭐⭐

Rasmus Nielsen

Moderne med alle nødvendige faciliteter, der var dog enkelte mangler, som vi påtalte

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla Donatzky

Hotellet var meget lækkert og nyt - en super lejlighed, med rigtig god beliggenhed i forhold til lifter og by

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Jakob Skak Nielsen

Lækker ny, stor lejlighed. Rent og højt serviceniveau. Maden var helt i top. Perfekt placering i forhold til lift og centrum.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki