Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Zell am See, Østrig Østrig

Billige hoteller i Zell am See

Rejs med OnlineSki til Zell am See i Østrig, og bo på et af vores populære hoteller i byen. Vi sørger for overnatningsmuligheder til de bedste priser, så du kan få en billig og fantastisk skiferie i det populære skiområde. 

Zell am See byder på imponerende natur og fede skiløb for alle niveauer. Det er muligvis derfor, området er så utroligt velbesøgt af så mange danskere år efter år. Og med vores hjælp kan du finde et skønt hotel, uden at du skal springe budgettet.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Børnevenlige hoteller i Zell am See

Hvis du rejser med børn, så er der gode muligheder for at finde børnevenlige overnatningssteder i Zell am See. Vi kan blandt andet tilbyde skønne lejligheder med en beliggenhed, der er helt i top. Her befinder du dig helt tæt på liften, så de yngste ikke skal gå alt for langt i de store og tunge skistøvler. 

Derudover har lejlighederne stort set alt, hvad du skal bruge i løbet af dit ophold. Der er eksempelvis et fuldt udstyret køkken, så I nemt kan lave mad selv, hvis I foretrækker at spise hjemme nogle dage. Det er både utroligt hyggeligt at bruge tid sammen i køkkenet, men det kan også virke mere overskueligt, hvis der er yngre børn, som skal tidligt i seng. 

Lejlighederne er i forskellige størrelser alt efter hvor mange mennesker, der skal være plads til. Det betyder altså, at hele familien kan blive samlet og få en dejlig skiferie sammen. I nogle lejligheder kan du endda medbringe din hund, hvis du ønsker det. 

Hoteller i Zell am See med halvpension

Hvis du foretrækker at have styr på måltiderne, så kan du tilkøbe kvart- eller halvpension på flere af vores hoteller i Zell am See. På den måde kan hele familien nyde morgenmaden sammen i ro og mag, inden I begiver jer ud i sneen. Hvis du vælger halvpension, så er aftensmaden også inkluderet. 

Kvart- eller halvpension kan være en god ide for børnefamilier, som ønsker at bibeholde en god struktur under ferien. Det kan både gøre ferien nemmere og mere afslappende for dig som forældre.

Find hoteller i Zell am See med de rette faciliteter

Hvis du har særlige ønsker for dit hotel i Zell am See, så vil OnlineSki forsøge at imødekomme disse. Foretrækker du at være tæt på skiudlejning eller indkøb? Er det vigtigt, at der er mulighed for morgenmad? Eller ønsker du, at hotellet har swimmingpool og wellness? Når du booker hotel gennem OnlineSki, så kan du få alt dette og meget mere til lave priser. 

Oplev alt hvad Zell am See har at byde på

Skiområdet omkring Zell am See byder på fantastisk skiløb og smuk natur, hvilket vil danne de perfekte rammer for din ferie. Måske derfor er det et af de mest populære rejsemål, når det gælder ferier i sneen. Zell am See ligger ved den maleriske sø, Zell - derfra har byen fået sit navn. Her kan du opleve nogle af Østrigs mest imponerende bjerge. Der er dog skiløb for alle niveauer i området, og derfor kan både nybegyndere og øvede skientusiaster nyde en skiferie sammen. 

Hvis området i Zell am See ikke er nok, så er nabodestinationen, Saalbach, forbundet med lift. Dermed kan du nemt komme til og fra de forskellige områder for at udforske nye pister. Når dagen er ved at være slut, og afterskistederne kalder på dig, så venter dig der også en masse gode oplevelser i byen. Det gælder både for børnefamilier, par og vennegrupper. I centrum kan du gå langs de små stemningsfulde gågader og besøge barer med kolde øl, musik og venligt personale samt hyggelige restauranter i rolige omgivelser.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki