Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Anmeldelse af Zell am See
Af Kirsten Mathiasen.

Enormt lækkert og poplært skiområde der har alt at byde på lige fra det mest børne og begyndervenlige til de vildeste sorte pister, offpiste og gletcher. Her er basis for familiehygge, samt liv og glade dage for de unge. Zell am See er poplært og har noget for alle. Perfekt for familier der har været på ski før og ikke lige er afhængig af garanti for dansk skiskole. Der er dog altid mulighed for at booke skiskole som er absolut i top kvalitet.Zell am See henvender sig i den grad også til dem der gerne vil have lidt udfordringer på ski og til dem der gerne vil have afterski og liv omkring sig.

 

LÆS MERE OM ZELL AM SEE HER
FIND HOTELLER I ZELL AM SEE HER

 


PISTERNE:


 

INDKØB:


LIFTSYSTEMET:AFTERSKI:


BØRN:AKTIVITETER:


ØVEDE:SHOPPING:


HYGGE:


   

 

Rejsebeskrivelse:
Ekstremt lækkert skiområde med utallige muligheder og noget for alle. Her er en lækker by med adskillige indkøbsmuligheder, mulighed for shopping, cafeer og restauranter. Skiområdet består af et område omkring byen Zell am See, samt mulighed for at komme op på det nærtliggende gletcherområde hvor man kan tage skibussen ud. Vil man opleve afterski på ægte østrigsk manér så kunne Zell am See absolut være et godt sted at tage til.

 

Skiløbet:
Man får I Zell Am See en unik skioplevelse. Alt er her top moderne og der er noget for alle. Er man afsted med familien eller er man første gangs skiløber findes der gode områder til børn og nybegyndere. Her vil jeg klart anbefale at tage op på familiebjerget i Pinzgau. Her er også mulighed for skiskole. Til de lidt mere øvede børn kan ”Drachenpark” være en god mulighed. Til de mere rutinerede skiløbere kan jeg anbefale Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn. Her vil man blive udfordret med røde og sorte pister der er forholdsvis stejle. Er man til de lidt mere vilde funparks kan man glæde sig til et besøg på Maiskogel.

Min oplevelse af Zell am See er at det er et top moderne skiområde, man vil her være med helt fremme og følger altid den nyeste udvikling. Top moderne lifter, velpræparerede pister, høj service overalt hvor man kommer og alt i alt en fantastisk skioplevelse. Man har her forstået at kombinere alle former og niveauer for skiløb så der er noget for alle og området henvender sig derfor til det brede publikum.

 

Aktiviteter:
Zell am see er et skiområde der byder på mange forskellige aktiviteter. Primært er det aktiviteter på ski og snowboard man prioriterer. Man har i området adskellige funparks som både er egnet til børn, men også til de virkelig øvede. Det er en oplevelse i sig selv bare at tage op i området og observere de dygtige skiløbere der gir den gas her og vover sig ud i de flotteste og vilde hop. Langrend er her også en mulighed. Man har i området en 40 km lang ruten der strækker sig igennem Zell am See – Kaprun og de tilhørende kommuner og man kan på denne tur virkelig nyde den unikke skønne natur omkring området. Tirsdag, onsdag og torsdag aften er der tændt lys på Schmitten og her kan man med sit gyldige liftkort gratis kan komme op og stå på ski. Det er en super flot og speciel oplevelse. Er man ikke til ski fra morgen til aften kan man sagtens tilbringe nogle timer i den skønne by. Her er gode butikker, cafeer og restauranter hvor man kan sidde og slappe af over en kop kaffe eller en øl.

 

Afterski:
Afterski er absolut i højsædet her i Zell am See. Der er adskillige muligheder og der er overalt hvor man kommer god stemning og mange fester til den lyse morgen. De mest kendte afterski barer i området er Pavilionen, Lederhosen, Cabrio, Schnaps-Hans og Pinzgauer Diele. Jeg har besøgt mange af disse steder i løbet af min ferie og må sige det er en oplevelse og man bliver total grebet af den gode musik og den fantastiske stemning af glade mennesker der nyder deres ferie. Er du mere til den mere rolige for for afterski og gerne vil have børnene med kan man nyde den traditionelle Glühwein og Jäger tee i de små hytter rundt omkring i området. Man finder i Zell am See altid den afterski form der lige passer til dine ønsker.

 

Inden for køre afstand:
Zell am See er en destination der har alt indenfor kort afstand og man vil sjældent køre fra området. Man kan nemt tage skibussen ud til gletcher området og tilbringe adskillige timer i det fantastiske område. Fra selve området har man ca. en times kørsel til Salzburg. Skulle man have lyst til at holde en fridag fra skiene er denne by absolut et besøg værd.

 

Min konkusion:
Enestående destination der virkelig tilbyder noget for alle. Især for de unge og de lidt mere øvede skiløbere vil her få en fantastisk ferie med alle deres øsnker opfyldt. Zell am See er bestemt et besøg værd.

 

Hvis I ønsker andre store områder, som også har mange piste km., så vil jeg anbefale WAGRAIN, FLACHAU eller MARIA ALM.

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki