Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Tag på skiferie i julen, og få med garanti en hvid jul

Selvom julen kan være hyggelig, så kan den også være stressende. Så hvorfor ikke tage på en fantastisk skiferie i juletiden? Her får du mulighed for at slappe af samtidig med, at du kan have mere fokus på det hyggelige samvær med familie og venner.

Brug dagtimerne på at suse ned ad de hvide pister i høj fart, og få sunde, røde kinder i de østrigske eller italienske Alper. Eller lad børnene hygge sig med at bygge snemænd og lave sneengle i den kridhvide sne. Efter sådan en skøn dag kan I sammen tage hjem til hotellet, lejligheden eller hytten og slappe helt af med en kop varm kakao og et hyggeligt spil. Det kan være helt svært at huske, hvorfor julen derhjemme var stressende, når du er så afslappet og glad.

Forkæl dig selv med en jul på ski

Den dejlige jul har en særlig plads i manges hjerter. Og det forstår vi godt. Der er dog ingen, der siger, at du ikke kan fejre jul på en lidt anderledes måde. Og det kunne oplagt være ved at tage en tur sydpå til de sneklædte bjergsider. Uanset om du er en haj til at stå på ski eller ej, så kan den specielle atmosfære i skiområderne være med til at sætte dig i ekstra godt julehumør. 

Der er da også god grund til, at mange familier er begyndt at flytte den hyggelige stemning udenfor Danmarks grænser. Skiløb er en sjov hobby for mange, men det er kun en af grundene til, at det kan være smart at fejre jul i udlandet. Blandt andet den hvide sne, den unikke stemning og det flotte landskab er med til at tage julehyggen til nye højder. Og med mulighed for at leje jeres egen hytte eller lejlighed kan det næsten føles som om, at I er hjemme.

Skal stressen på afstand i år, så er der god grund til at fejre jul på en lidt anderledes måde. Lad OnlineSki hjælpe dig med at planlægge en skiferie, der både er sjov og aktiv men samtidig også giver god mulighed for at julehygge med familien og vennerne. Og hvis du som regel fejrer jul med hele den udvidede familie, hvorfor så ikke planlægge en tur, hvor I tager sammen afsted? På den måde kan I fortsat julehygge med hinanden. Men hvis du eksempelvis sørger for, at I har hver jeres lejlighed, så er der stadig rig mulighed for at slappe af med bare dine allernærmeste.

Overvej en kort skiferie i Tyskland til jul

Hvis du gerne vil på en skiferie i julen, men ikke har lyst til at være væk hjemmefra alt for længe, så kan en kort ferie være det oplagte valg. I så fald er en destination som Berchtesgaden i Tyskland et rigtig godt bud. Berchtesgaden er flere gange i træk blevet kåret til Europas billigste skidestination. Og så er det endda let at køre til! Berchtesgaden, hvis du foretrækker en kør-selv-skiferie.

Denne tyske destination er altså et rigtig godt alternativ til Norge eller Sverige, hvor du stadig får mulighed for masser af skiløb uden at det vælter budgettet. Området består af fem forskellige skiområder, hvor du i alt får 41 kilometer pister. Og der er rigeligt med muligheder for både børn, begyndere og øvede skiløbere.

Tag traditionerne med på skiferie

Det er noget helt særligt at fejre jul. Familie og venner samles for at nyde de hyggelige dage sammen, og stemningen er noget helt unikt. Julen er for mange også stærkt forbundet med faste traditioner, og det gælder som regel også julebordet. Der er dog ingen grund til at lade den tradition blive hjemme, hvis den har stor betydning for dig. Du kan eksempelvis vælge et indkvarteringssted, hvor du har eget køkken. Dermed er det fortsat muligt at lave julemenuen præcis, som du foretrækker den.

Har du derimod lyst til at prøve noget lidt andet, så kan det også anbefales at tage ud at spise. På den måde kan du bedre opleve, hvordan julen i Alperne foregår. Og hvem ved? Måske kan du blive inspireret af de kulinariske forskelle, så du næste år tilføjer en helt ny juleret til menuen?

Billig skiferie i julen

Hos OnlineSki finder du Danmarks billigste skiferier – og det gælder naturligvis også i den søde juletid.  Så hvis du vil holde jul nær Alperne, hvor du er garanteret en hvid jul, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige løsninger, destinationer eller noget helt tredje. Vi er selv helt vilde med at tage på skiferie, og vi har personligt besøgt alle vores destinationer. Derfor har vi masser af god viden og personlig erfaring, der kan komme dig til gode. 

Her mere om dine muligheder for at tage på skiferie med fly – eller tag på kør-selv-skiferie, hvis du gerne vil have bilen til rådighed under ferien. På den måde bliver din ferie også billigere samtidig med, at du nemt kan tage på dagsture og besøge andre i området.

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki