Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Vær sikker på en hvid jul - Tag på ski i juleferien.

 

 

Skiferie i julen

 

 

Skiferie i julen - og vær sikker på at det bliver en hvid jul!

Glem alt om julestress og tag i stedet på en fantastisk skiferie og nyd den skønne og afslappede alpestemning, hvor du både kan få slappet af med fokus på samvær med din familie og venner. Brug dagstimerne til at stå på ski og få røde kinder i høj fart ned af de Østrigske eller Italienske alper, eller lad børnene hygge sig med at bygge snemænd af den kridhvide sne, og bagefter kan i komme hjem til hotellet, lejligheden eller hytten, og slappe helt af om aftenen med en kop varm kakao og et hyggeligt spil. 

Det er noget ganske særligt at fejre jul og julen er stærkt forbundet med faste traditioner, og det gælder naturligvis også julebordet. I kan vælge den helt tradiotionelle jule menu og selv lave julemaden. I kan også vælge at tage ud at spise, og opleve hvordan julen i Alperne foregår, og hvordan de kulinariske juleoplevelser er.

Skiferie

Billigst i Danmark!

 

 

Kort skiferie i julen til Tyskland

Hvis du vil på en kort juleskiferie, så er Berchtesgaden et rigtig godt bud. Berchtesgaden er flere gange i træk blevet kåret til Europas billigste skidestination og så er det let at køre til! Berchtesgaden er et rigtig godt alternativ til Norge eller Sverige. Det består af 5 forskellige ski områder med i alt 41 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. 

Billig skiferie i julen

Hos OnlineSki.dk finder du Danmarks billigste skiferier og naturligvis også i den søde juletid. Du kan nedenfor se vores udvalg af skiferie i julen. Du har samtidig også mulighed for at vælge om skiferien skal være med fly eller som kør-selv. Den billigste rejseform er, hvis du vælger at tage på juleskiferie i egen bil. Det giver dig samtidig også mulighed for at tage på forskellige dagsture, og samtidig har i også mulighed for at besøge andre skiområder.

 

 

 

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki