Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Kør selv skiferie

Kør selv skiferie er den billigste rejseform du kan vælge, når du skal på skiferie. Og det er også en fantastisk oplevelse at køre selv til enten Tyskland eller Østrig. Man oplever meget på selve turen når man vælger at køre selv, og så er det bare hyggeligt, når først man har startet bilen op og man er på vej! Hos OnlineSki.dk forhandler vi Danmarks BILLIGSTE kør-selv skiferier, og det gælder uanset om turen går til Tyskland eller Østrig.

En kør-selv skiferie er den billigste skirejseform, og det giver jer en fleksibel og uafhængig skiferie

Når du vælger at tage på en kør-selv skiferie til Østrig, så giver det jer frihed. I egen bil har i mulighed for at tage på forskellige dagsture, og samtidig har i også mulighed for at opleve andre skiområder der ikke er helt sammenhængende. Dermed er man uafhængig af skibusser, og kan hurtigt selv køre til og fra liften. OnlineSki.dk har 11 forskellige destinationer du kan køre til, og alle destinationer byder på et væld af oplevelser for både voksne og børn.

En kør-selv skiferie til Østrig har hele pakken

En skiferie til Østrig, byder på noget for enhver smag, og uanset om du planlægger at tage på skiferie med børnene, vennerne, din bedre halvdel eller måske ønsker at holde jul eller nytår på ski, så tilbyder Østrig det hele. Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i familie skiferier med rejser til børnevenlige destinationer og med dansk skiskole på flere af vores destinationer. Hos OnlineSki.dk er det vigtigt, at du trygt kan tage på skiferie med dine børn.

 

 

 

 

Skiferie

Billig kør-selv skiferie til Østrig

Østrig er OnlineSki.dk's bestseller. Det skyldes først og fremmest Østrigs popularitet blandt os danskere, og samtidig skyldes det også, at vi hos OnlineSki.dk har valgt og specialisere os i familie skiferie til Østrig, og så vil vi bare tilbyde de billigste skiferier. En skiferie til Østrig byder på et væld af oplevelser og byder på mange fantastiske timer ned af de Østrigske Alper. Dette gælder uanset om man er nybegynder eller om man er den rutinerede skiløber.

 

 

Kør-selv familie skiferie til Østrig

Hvis du ønsker at tage på en børnevenlig skiferie, så byder OnlineSki.dk på en lang række muligheder. Vi har en lang række rejser til børnevenlige destinationer, og samtidig tilbyder vi dansk skiskole på flere af vores destinationer. I LoferMaria Alm og Wagrain tilbyder vi garanti for dansk skiskole. For os er det vigtigt, at du trygt kan tage hele familien med på skiferie, og at man kan sætte sine børns behov i centrum. Hos OnlineSki.dk har vi selv boet på alle indkvarteringsstederne, samt at vi selv har stået på ski på alle pisterne. Vi ved derfor hvilke destinationer, der netop passer bedst til din families behov og ønsker. Du kan læse mere omkring kør-selv skiferie til Østrig her.

Skiløber på skirejse

 

 

Kør-selv skiferie med børnene

Ferien starter allerede når man sætter sig ind i bilen hjemmefra. Alle glæder sig til at få skistøvlerne på fødderne og betræde det kridhvide snelandskab og ikke mindst til at tage en tur på pisterne! Når man skal have børnene med på skiferie, så er det en god idé at vælge en børnevenlig destination, og hvis det er første gang, at børnene skal prøve kræfter med at stå på ski, så er det en fordel at vælge en destination med dansk skiskole. Hos OnlineSki.dk giver vi garanti for dansk skiskole på skiferier til SchladmingWagrainMaria Alm og Lofer. Hver destination byder på et væld af oplevelser - dette gælder for både børn og voksne, men for de helt små, er Lofer det helt perfekte valg, da alle pister ender det samme sted. Du kan læse mere omkring de forskellige destinationer, og se hvad de netop kan tilbyde dig og din familie her på OnlineSki.dk.

 

 

 

 

Billig kør-selv skiferie til Tyskland

I Tyskland byder OnlineSki.dk på super billig kør-selv skiferie til Berchtesgaden. Berchtesgaden minder meget og Norge og Sverige, men prisen minder på ingen måde om Norge eller Sverige - den er nemlig billigere! Tyskland er også blevet et meget populært valg blandt os danskere, og det skyldes først og fremmest, at det er nemt at køre selv til Tyskland - det tager ikke ret lang tid, og derfor er det et oplagt valg for børnefamilier, hvor børnene måske skal prøve kræfter med ski for første gang. Og så er der prisen. Hos OnlineSki.dk er liftkort og skileje inkluderet i vores priser.

Skiferie for alle

 

 

Børnerabatter på kør-selv skiferien

I Tyskland får man 50 km pister fordelt på 6 skiområder, og området er er især velegnet til børnefamilier, men fungerer også udmærket til par, grupperejser m.m. Vi har et stort udvalg af hoteller i Tyskland, og vi har selv besøgt hver og en, hvilket gør, at vores erfaring er helt personlig.

Vi har på 3 destinationer en FAST børnepris. Priserne er startende fra kun kr. 499,- inkl. indkvartering, 6 dages liftkort og skileje

Søg her - og se priser på alle vores 10 rejsemål i Alperne !   Få 3 tilbud på mail i morgen - Klik her

 

 

Kørselsvejledning til destinationerne i Østrig og Tyskland

INFO: I Østrig skal man betale vejskat. Man køber en Vignette, et lille klistermærke, som sættes i forruden. Det kan enten købes hjemmefra, eller på en tankstation på vej ned gennem Tyskland. 

- Kørselsvejledning til Schladming 

Kørselsvejledning til Wagrain    

Kørselsvejledning til Zell Am See

  

  - Kørselsvejledning til Flachau   

  - Kørselsvejledning til Maria Alm    

  - Kørselsvejledning til Wilder Kaiser 

  - Kørselsvejledning til Berchtesgaden

               

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki