Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Kør selv skiferie

Kør selv skiferie er den billigste rejseform du kan vælge, når du skal på skiferie. Og det er også en fantastisk oplevelse at køre selv til enten Tyskland eller Østrig. Man oplever meget på selve turen når man vælger at køre selv, og så er det bare hyggeligt, når først man har startet bilen op og man er på vej! Hos OnlineSki.dk forhandler vi Danmarks BILLIGSTE kør-selv skiferier, og det gælder uanset om turen går til Tyskland eller Østrig.

 

 

 

 

Skiferie

Billig kør-selv skiferie til Østrig

Østrig er OnlineSki.dk's bestseller. Det skyldes først og fremmest Østrigs popularitet blandt os danskere, og samtidig skyldes det også, at vi hos OnlineSki.dk har valgt og specialisere os i familie skiferie til Østrig, og så vil vi bare tilbyde de billigste skiferier. En skiferie til Østrig byder på et væld af oplevelser og byder på mange fantastiske timer ned af de Østrigske Alper. Dette gælder uanset om man er nybegynder eller om man er den rutinerede skiløber.

 

 

Kør-selv familie skiferie til Østrig

Hvis du ønsker at tage på en børnevenlig skiferie, så byder OnlineSki.dk på en lang række muligheder. Vi har en lang række rejser til børnevenlige destinationer, og samtidig tilbyder vi dansk skiskole på flere af vores destinationer. I LoferMaria Alm og Wagrain tilbyder vi garanti for dansk skiskole. For os er det vigtigt, at du trygt kan tage hele familien med på skiferie, og at man kan sætte sine børns behov i centrum. Hos OnlineSki.dk har vi selv boet på alle indkvarteringsstederne, samt at vi selv har stået på ski på alle pisterne. Vi ved derfor hvilke destinationer, der netop passer bedst til din families behov og ønsker. Du kan læse mere omkring kør-selv skiferie til Østrig her.

Skiløber på skirejse

 

 

Skiferie for alle

Billig kør-selv skiferie til Tyskland

I Tyskland byder OnlineSki.dk på super billig kør-selv skiferie til Berchtesgaden. Berchtesgaden minder meget og Norge og Sverige, men prisen minder på ingen måde om Norge eller Sverige - den er nemlig billigere! Tyskland er også blevet et meget populært valg blandt os danskere, og det skyldes først og fremmest, at det er nemt at køre selv til Tyskland - det tager ikke ret lang tid, og derfor er det et oplagt valg for børnefamilier, hvor børnene måske skal prøve kræfter med ski for første gang. Og så er der prisen. Hos OnlineSki.dk er liftkort og skileje inkluderet i vores priser.

 

 

Børnerabatter på kør-selv skiferien

I Tyskland får man 50 km pister fordelt på 6 skiområder, og området er er især velegnet til børnefamilier, men fungerer også udmærket til par, grupperejser m.m. Vi har et stort udvalg af hoteller i Tyskland, og vi har selv besøgt hver og en, hvilket gør, at vores erfaring er helt personlig.

Vi har på 3 destinationer en FAST børnepris. Priserne er startende fra kun kr. 499,- inkl. indkvartering, 6 dages liftkort og skileje

Søg her - og se priser på alle vores 10 rejsemål i Alperne !   Få 3 tilbud på mail i morgen - Klik her

 

 

97 32 44 40 Min billet